Προγνωστικά Live Betting Στοίχημα Are Living Bet”

“στοίχημα Live Live Betting Προγνωστικά Λαιβ

Content

Υπάρχουν αρκετές στρατηγικές live wagering ωστόσο ορισμένοι κανόνες που θα θέσετε μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες για επιτυχημένες προβλέψεις. Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε πλήρη εικόνα για την εμφάνιση των δύο ομάδων, τα δυνατά και” “τα αδύναμα σημεία τους, αλλά και την εξέλιξη της αναμέτρησης. Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν από ένα φαβορί να μείνει πίσω στο σκορ, προκειμένου να πάρουν τη νίκη του σε καλύτερη απόδοση. Για παράδειγμα, αν η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λεβάντε, η απόδοση του “άσσου” πριν από την έναρξη στο παιχνίδι θα είναι πολύ χαμηλά.

  • Για παράδειγμα, σε ένα ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, με αρκετά ισορροπημένες αποδόσεις before game, προηγείται η Μπαρτσελόνα.
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
  • Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τιμή του “διπλού” να υποχωρήσει και ταυτόχρονα να έχουν άνοδο οι αποδόσεις στον “άσσο” και την ισοπαλία.
  • Στη σελίδα Reside betting μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα με ήχο (ηχητική ειδοποίηση) για όλα τα νέα προγνωστικά και να βλέπετε τα ταμεία των live tipsters μας.
  • Από εκεί και πέρα, μπορείτε, για παράδειγμα, αν θεωρείται πιθανό ένα Over σε κάποια αναμέτρηση, να ρισκάρετε και να περιμένετε τα πρώτα 15 λεπτά από την πρώτη σέντρα.
  • Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ισόποσο ποντάρισμα και με ένα γκολ να πληρωθείς!

Για να δείτε τα αναλυτικά στατιστικά και τη φόρμα του κάθε tipster, θα πρέπει να κλικάρετε στο εικονίδιο ή το όνομα του. Στη σελίδα Are living betting μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα με ήχο (ηχητική ειδοποίηση) για όλα τα νέα προγνωστικά και να βλέπετε τα ταμεία των live tipsters μας. Μόλις o tipster προσθέτει ένα νέο προγνωστικό, ο πίνακας ενημερώνεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να ανανεώνετε τη σελίδα, ενώ ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Επιχειρείτε να εισέλθετε στο pamestoixima. grms από χώρα του εξωτερικού.

Προγνωστικά Are Living Betting

Ωστόσο, αν η Λεβάντε προηγηθεί στο παιχνίδι, ή αν τουλάχιστον όσο αυτό μένει στην ισοπαλία, η νίκη του φαβορί θα προσφέρεται σε υψηλότερη απόδοση, η οποία, μάλιστα, θα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Στη στήλη ώρα, βλέπετε την ακριβή ώρα και ημερομηνία που προστέθηκε το προγνωστικό (όχι την ώρα έναρξης του αγώνα), ενώ στη στήλη παιχνίδι τα στοιχεία του αγώνα και την επιλογή του tipster μαζί με το τρέχον σκορ. Επιπλέον μπορείτε να δείτε την πλατφόρμα, το ποντάρισμα και την απόδοση της επιλογής τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το προγνωστικό mostbetcasino-greece.com.

Για παράδειγμα, σε ποιο λεπτό σημειώνουν τα περισσότερα τέρματά τους, πόσα κόρνερ έχουν κατά μέσο όρο τα παιχνίδια τους και αν δείτε μία ευκαιρία στα προγνωστικά για live στοίχημα, να την αδράξετε. Από εκεί και πέρα, μπορείτε, για παράδειγμα, αν θεωρείται πιθανό ένα Over σε κάποια αναμέτρηση, να ρισκάρετε και να περιμένετε τα πρώτα 15 λεπτά από την πρώτη σέντρα. Σε αυτή την περίπτωση, αν δε σημειωθεί κάποιο τέρματα μέχρι τότε – εδώ έγκειται το ρίσκο – έχετε τη δυνατότητα να πάρετε το Over σε αρκετά καλύτερη απόδοση. Μία ακόμα καλή μέθοδος για κέρδος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι να ποντάρεις στο αουτσάιντερ της αναμέτρησης και να κάνεις κάλυψη στο φαβορί. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, θέλεις να προηγηθεί το αουτσάιντερ, έτσι ώστε ο άσος του just one. 40 να γίνει αμέσως 2. 10+.

Πως Λειτουργεί Το Live Betting”

Τέλος, μόνο λίγοι δεν είναι οι παίκτες που κοντράρουν τις ισοπαλίες στο stixima live. Όταν μία αναμέτρηση είναι στην ισοπαλία στο 80′, τότε οι τιμές του άσου και του διπλού ξεκινούν τουλάχιστον στο 5. 00 ή στο 6. 00. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ισόποσο ποντάρισμα και με ένα γκολ να πληρωθείς! Η τακτική αυτή είναι και κάλυψη για μία ισοπαλία που έχεις ποντάρει pre match, αφού έτσι θα έχεις επιστροφή χρημάτων ακόμα κι αν οι ομάδες εν τέλει δεν σκοράρουν.

  • Όταν ποντάρεις στο stoixima are living, το βασικό είναι να έχεις εικόνα της αναμέτρησης κι αυτό είναι αδύνατο, όταν ποντάρεις σε 4 ή your five παιχνίδια!
  • Η ιστοσελίδα pamestoixima. gr είναι προσβάσιμη μόνο από την Ελλάδα, σύμφωνα με το Ελληνικό Κανονιστικό Πλαίσιο.
  • Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, θέλεις να προηγηθεί το αουτσάιντερ, έτσι ώστε ο άσος του a single. 40 να γίνει αμέσως 2. 10+.
  • Υπάρχουν σημαντικά στατιστικά που βοηθούν στο στοιχημα λαιβ, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι μία ομάδα σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο τα περισσότερα τέρματά της.
  • Τέλος, μόνο λίγοι δεν είναι οι παίκτες που κοντράρουν τις ισοπαλίες στο stixima live.
  • Στην παρακολούθηση βοηθούν πάρα πολύ οι στοιχηματικές πλατφόρμες, που πλέον έχουν πλούσιο live buffering και γραφική απεικόνιση των αγώνων με γηπεδάκια.

Η ιστοσελίδα pamestoixima. gr είναι προσβάσιμη μόνο από την Ελλάδα, σύμφωνα με το Ελληνικό Κανονιστικό Πλαίσιο. Εάν πιστεύετε ότι πρόκειται για κάποιο σφάλμα ή έχετε οποιασδήποτε ερώτηση,” “παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών στο Συμπληρώστε το e mail σας, πατήστε “αποστολή” και θα σας αποστείλουμε ένα σύνδεσμο για να ορίσετε το νέο σας κωδικό.”

“Live Στοίχημα: Προγνωστικά Για Live Betting

“Υπάρχουν πολλές στρατηγικές για το live gambling, ενώ υπάρχουν κι ορισμένοι πολύ βασικοί κανόνες. Όταν ποντάρεις στο stoixima reside, το βασικό είναι να έχεις εικόνα της αναμέτρησης κι αυτό είναι αδύνατο, όταν ποντάρεις σε 4 ή 5 παιχνίδια! Στην παρακολούθηση βοηθούν πάρα πολύ οι στοιχηματικές πλατφόρμες, που πλέον έχουν πλούσιο live streaming και γραφική απεικόνιση των αγώνων με γηπεδάκια. Υπάρχουν σημαντικά στατιστικά που βοηθούν στο στοιχημα λαιβ, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι μία ομάδα σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο τα περισσότερα τέρματά της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τιμή του “διπλού” να υποχωρήσει και ταυτόχρονα να έχουν άνοδο οι αποδόσεις στον “άσσο” και την ισοπαλία. Εφόσον, όμως, θεωρείται, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιδράσει, τότε το ποντάρισμα στην ισοπαλία, ή στο 1Χ, αποκτά αυτόματα αξία. Φυσικά, στο Betarades. gr μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος για live παιχνίδι. Οι tipsters μας έχουν μεγάλη εμπειρία στο live betting και ασχολούμενοι για χρόνια με προγνωστικά στοιχήματος live έχουν τη δυνατότητα να διακρίνουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Παράλληλα, καλό θα είναι να έχετε μελετήσει πριν από την έναρξη του αγώνα τα στατιστικά” “των ομάδων.

Πως Λειτουργεί Το Live Betting”

Το ζωντανό στοίχημα αποτελεί ένα πολύ καλό “όπλο” για τον παίκτη, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να καλύψει το ποντάρισμά του. Δηλαδή, αν προηγηθεί η ομάδα την οποία έχεις επιλέξει, μπορείς να κάνεις κάλυψη στο live gambling είτε στην ισοπαλία είτε στο αντίθετο σημείο από αυτό που έχεις ποντάρει pre match κι έτσι να εξασφαλίσεις σίγουρο κέρδος. Για παράδειγμα, σε ένα ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, με αρκετά ισορροπημένες αποδόσεις pre game, προηγείται η Μπαρτσελόνα.

Deja Un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Cerca de

Carro

No hay productos en el carrito.